Criticati, ca-i gratis.

luni, octombrie 12

In putinele mele articole de pana acum m-am trezit criticand tot felul de baieti pentru ca si-au irosit talentul, privand astfel romanii de nenumarate bucurii televizate. Ei bine, am gresit. Mutu are socotelile lui cu Abramovic, insa mie nu-mi datoreaza nimic.

Ce pot eu sa ii reprosez lui Adrian Cristea daca-l intalnesc pe strada? Ca sumele pe care le-am investit in pungi de seminte nu sunt rasplatite de jocul nationalei?

Fotbalul e un spectacol la care de multe ori nu platim bilet. Pentru majoritatea dintre noi, este Cerbul de aur vazut la televizor. Ar trebui sa ne-adunam cateva zeci si sa incepem s-o injuram pe Dida Dragan. Poate se ambitioneaza si castiga Eurovisionul. Sau macar pierde onorabil in semifinale.

Ne place sau nu, baietii astia de la nationala sunt crema unei tarisoare cu probleme. Ei ne reprezinta pe noi toti pentru ca noi toti suntem mai slabi decat ei in domeniul de activitate numit fotbal.

Ce simplu e sa faci pe verticalu si sa-l acuzi pe Cristea ca organizeaza cantonamente porno. Hai sa va zic un adevar: daca am avea bani si faima,(aproape) toti le-am face. Si hai sa va mai zic unul: nu exista om in tara asta sa nu fi venit macar o data mahmur la munca. Diferenta e ca pe noi nu ne filmeaza nimeni cand batem cuiul stramb, punem farul prost la Dacie, scapam mistria in veceu sau scriem articole fasaite.

Din nefericire, suma acestor scapari profesionale ne defineste ca natie. Iar fotbalul nu face altceva decat sa respecte tiparul. Si cat timp vezi Mutzi in fiecare profesie si cat timp ratam calificari in toate domeniile, zic sa ii lasam pe cei de la televizor in pace.

E treaba lui Razvan sa ii dea afara. Treaba noastra, a tuturor, e sa ni-i asumam.

2 comments:

Anonim spunea...

brilliantule, nebunule

Anonim spunea...

padabam

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP