Urzicempions.

miercuri, octombrie 21

Daca vreun Zambon o va obliga vreodata sa isi schimbe numele, eroina de aseara va deveni Speranta Urziceni.

Ialomitenii au incaruntit patroni de pariuri, au ofticat patroni de cluburi, au reprofilat fani si au reinviat sperante. Si peste toate astea, au supus lumea fotbalului la exercitii de pronuntie: [ur-zie-chen-yi].

In dialect ialomitean, 'handicap' inseamna 'calitate'. Lipsa banilor si a renumelui inseamna lipsa presiunii si a polemicii. Dan Petrescu a completat cocktailul psihologic, insuflandu-le jucatorilor ceva din dezinvoltura lui londoneza si ceva din tupeul lui de fotbalist implinit. Jucatorii lui nu cer tricourile adversarilor dupa meci, ci invers.

Dar ceva din meritul victoriei de aseara revine si presei. Vesnic dependenta de rating, aceasta a ignorat Unirea suficient cat sa o lase sa isi faca treaba. Redactorul revistei Ciao nu l-ar recunoaste pe Pablo Brandan nici daca l-ar vedea cocotat pe masa la Gaga.

Cat timp lucrurile raman asa, sunt sanse mari ca aceasta campanie de Champions League sa se termine cu un spumant si o strangere de mana in sufragerie la Basescu.

P.S. Acum cateva articole ziceam ca e pacat ca o echipa cu lipsurile Unirii sa ne reprezinte in Liga. Recunosc ca m-am primit si imi cer scuze.

5 comments:

Fodolica spunea...

Da pe mine m'ar recunoaste pe masa la Gaga?

Gabril spunea...

tu esti mai internatinal asa, probabil ca te-ar recunoaste

Tiberiu spunea...

Bravo baieti!
Bun jocul de cuvinte. Mai bun ca ala cu Uimirea Urziceni care s-a uzat deja.

Felicitari baietilor lui Dan Petrescu pentru ce au realizat marti seara dar si acestui antrenor de exceptie.

Imi place mult paragraful despre presa. Macar a facut ceva si presa ceva bun, nu si-a bagat coada la echipa asta si a lasat-o sa lucreze.

Sa faca asa si de acum inainte, sa ne-o lase noua, suporterilor adevarati ai fotbalului. Sa se ocupe de Becali, Borcea si cati ca ei, daca le aduc rating.

voda spunea...

nu are obtiune de rss site-u asta, nu's cum sa fac sa automatizez treaba sa-mi vina citite daca s-ar putea doar sa le diger in liniste, pe audio ar fi tare, sa le trimita lecturate de mircea albulescu pe mail, cu intonatie cu drama, eventual si niste poze ca un mood board

tot io spunea...

sunt bou si rect-ific, tocmai am gasit optiunea, heh cred ca ma uitam fara okelari :)

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP