GSP exploateaza dependentii de sport. [21.08.2009]

luni, august 24



Articol aparut pe Mysport.ro la data de 21 august 2009. 


[originalul aici]


Sa-mi fie cu iertare, insa strategia meschina prin care GSP a inceput sa isi vinda filmuletele e demna de un dealer de heroina din Cercul Foamei, cartierul Rahova, si nu de cel mai respectat cotidian de sport din Romania.

 

Continutul de pe site a fost gratis vreme de ani buni, de-ajuns ca gsp sa devina hompage pentru milioane de amarati si cel mai accesat site din Romania in 2008, cu un total de 95.177.742 vizite, conform wall-street.ro.

 

Asta inseamna venituri mai rotunjoare decat obrajorii lui Marius Croitoru in ultimul an de contract cu Steaua II.

 

Dar de ce sa te opresti aici, cand ai in tarc milioane de dependenti? Doar asta e trendul si pe afara, ceri bani pe orice. Inventezi un pachet premium ca pe site-urile porno si vezi cine se arunca. Din milioanele de disperati s-or gasi cateva sute de mii care sa scoata cardul de credit cand se trezesc cu punga de Nutline in fata unui livestream care nu se incarca.

 

Jos palaria, e criza si trebuie sa mai schimbe si ei mouse-urile prin redactie, pana la urma vorbim de afaceri. Problema apare insa cand te dai ce nu esti, cand vii cu sloganuri gen “Noua ne pasa de sport. Poate prea mult. Murim cu el de gat.” Pacat ca nu va pasa si de amaratii aia care nu au nicio alta bucurie in afara de sport. Care nu prind gsp la televizor si care nu stiu ce-i ala card de credit sau credit de card. Aia care oricum cotizeaza fara sa stie si va baga bani in buzunar din publicitate.

 

Acum o vreme, cand Boom ameninta sa fure Liga I si sa ne vanda mult iubita mocirla la kilogram, gsp lua o atitudine demna si eleganta, avertizand cu privire la milioanele de romani care nu vor mai avea acces la covrigele lui Zeno Bundea si tacklingurile Thuramiene ale lui Geoge Soltuz.

 

Acum se fac ca ploua, parca neasumandu-si acel mesaj sec si meschin, scris cu galben pe fundal gri: “Pentru a viziona acest video trebuie sa achizitionezi pachetul premium”.

 

Eu unul am card de credit si slava Domnului imi permit sa dau doi euro, dar din principiu n-o sa platesc pentru a vedea meciul sacadat si pixelat intr-o casuta cat fereastra de Messenger. Ca sa nu mai vorbim de stiri si alte abertatii.

 

In final as vrea sa imi anunt cititorii ca acesta este ultimul articol de care se pot bucura gratis. Pentru mai multe ironii fine si fraze spectaculoase, ii rog sa achizitioneze pachetul Gabril Premium, cu doar 2 euro pe luna. Nu de alta, dar e cazul sa-mi mai schimb si eu mouse-ul.


About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP