Steaua, revelatie curata.

luni, noiembrie 2

Daca e sa culegi vreun plus din lanul de minusuri a Stelei, acela e ca Steaua nu mai e ce a fost.

Vazuta mai nou ca un fel de Unirea Alba Iulia, trupa ghencentina pare sa-ti ia puncte doar daca nu esti atent la meci. De la lot nu mai are nimeni asteptari, numele antrenorului e scris cu degetul in nisip, iar de altele nici nu mai are sens sa vorbim. Steaua nu putea spera la un mediu mai propice pentru a se bate la campionat.

Pana si conflictul patron-suporteri ajuta echipa. Niciuna din tabere nu mai sta sa critice fotbalisti. Apuse sunt vremurile cand Dica era desfiintat de suporteri si razbunat pugilistic de MM. Azi scandalul se poarta prin alte parti, iar scaunele din tribune sunt oferite, ca-n tramvai, unor bunici blanzi.

"Nu e usor sa joci pe un stadion gol", "Nu e usor sa joci cand tot stadionul injura", "Nu e usor sa joci cand vezi numai batrani si copii in tribune", "Nu e usor sa joci cand mingea e prea umflata". Orice ai alege din arsenalul de scuze, cert e ca nu e usor sa joci. Daca-n asemenea conditii aprige, reusesti totusi sa dai o pasa sau inscrii drintr-o impiedicare fericita, atunci esti erou. Adio bocaj, ciao presiune.

Dupa victoria de la Timisoara, stelistii au avut reactie de nou-promovati. "Au ras de noi ca suntem desculti, dar na ca i-am ars". Bravo, ati reusit surpriza.

Daca in Liga Campionilor nu mai exista echipe mici, in Liga I nu mai exista echipe mari. E liga necampionilor. Chiar si-asa, cineva tot trebuie sa o castige.

5 comments:

Georrge CB spunea...

imi pare rau ca ajax, de exemplu, nu mai joaca in UCL de ani buni, si la noi au sanse sa intre in grupe Dinamo, Timisoara, Steaua, echipe care nu au fata de Europa League. Sunt stelist si cred ca e doar vina ciobanului pentru ce se intampla, iar noi, suporterii, nu am mai putut accepta injuriile lui si a trebuit sa facem acest protest care nu se va termina niciodata cat ciobanu' e patronul echipei.

Ivan Goncearuc spunea...

Salut, vrei sa facem un schimb de linkuri in blogroll?

Onmusique.info spunea...

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

Masaj erotic Baia Mare spunea...

Steaua era echipa favorita in Ploiesti. Am amintiri din absolut orice loc in care as fi mers: pretutindeni era un poster, o fotografie sau un fanion.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP