Steaua, revelatie curata.

luni, noiembrie 2

Daca e sa culegi vreun plus din lanul de minusuri a Stelei, acela e ca Steaua nu mai e ce a fost.

Vazuta mai nou ca un fel de Unirea Alba Iulia, trupa ghencentina pare sa-ti ia puncte doar daca nu esti atent la meci. De la lot nu mai are nimeni asteptari, numele antrenorului e scris cu degetul in nisip, iar de altele nici nu mai are sens sa vorbim. Steaua nu putea spera la un mediu mai propice pentru a se bate la campionat.

Pana si conflictul patron-suporteri ajuta echipa. Niciuna din tabere nu mai sta sa critice fotbalisti. Apuse sunt vremurile cand Dica era desfiintat de suporteri si razbunat pugilistic de MM. Azi scandalul se poarta prin alte parti, iar scaunele din tribune sunt oferite, ca-n tramvai, unor bunici blanzi.

"Nu e usor sa joci pe un stadion gol", "Nu e usor sa joci cand tot stadionul injura", "Nu e usor sa joci cand vezi numai batrani si copii in tribune", "Nu e usor sa joci cand mingea e prea umflata". Orice ai alege din arsenalul de scuze, cert e ca nu e usor sa joci. Daca-n asemenea conditii aprige, reusesti totusi sa dai o pasa sau inscrii drintr-o impiedicare fericita, atunci esti erou. Adio bocaj, ciao presiune.

Dupa victoria de la Timisoara, stelistii au avut reactie de nou-promovati. "Au ras de noi ca suntem desculti, dar na ca i-am ars". Bravo, ati reusit surpriza.

Daca in Liga Campionilor nu mai exista echipe mici, in Liga I nu mai exista echipe mari. E liga necampionilor. Chiar si-asa, cineva tot trebuie sa o castige.

6 comments:

CROUCH spunea...

imi pare rau ca ajax, de exemplu, nu mai joaca in UCL de ani buni, si la noi au sanse sa intre in grupe Dinamo, Timisoara, Steaua, echipe care nu au fata de Europa League. Sunt stelist si cred ca e doar vina ciobanului pentru ce se intampla, iar noi, suporterii, nu am mai putut accepta injuriile lui si a trebuit sa facem acest protest care nu se va termina niciodata cat ciobanu' e patronul echipei.

Ivan Goncearuc spunea...

Salut, vrei sa facem un schimb de linkuri in blogroll?

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Onmusique.info spunea...

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

Masaj erotic Baia Mare spunea...

Steaua era echipa favorita in Ploiesti. Am amintiri din absolut orice loc in care as fi mers: pretutindeni era un poster, o fotografie sau un fanion.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP