Bergodi a gasit primul 10. [07.07.2009]

luni, august 24


Articol aparut pe Mysport dupa Steaua - Ujpest 2-0, atunci cand Kapetanos a fost eliminat. Stancu a intrat atunci dupa pauza si a reusit un meci mare alaturi de Surdu. 


Eliminarea lui Kapetanos, care e posibil sa faca pregatirea de iarna cu Oberhausen, l-a fortat pe Bergodi sa faca prima lui schimbare oficiala la Steaua. 
Sustinuta si de polivalenta lui Toja, intrarea lui Stancu in locul lui Ochi ii garanteaza italianului o prezenta glorioasa in bannerele galeriei blau-grana, undeva intre un “Pleaca Gigi” si un “Muie Dinamo”.
Italianul a mutat bine, Stancu a jucat nesperat pentru o eterna speranta, insa e posibil ca explozia Stelei sa se datoreze inferioritatii numerice. Dupa cum a punctat si MM intr-una din incursiunile lui nostalgice, Steaua joaca mai bine in 10. 
De ce? Pentru ca Steaua inca e subreda psihologic, inca are nevoie de scuze. Reminiscentele neincrederii din sezonul trecut. Iar un adversar pe care toata lumea se asteapta sa il bati cu 12-0 nu face decat sa adauge presiune. 
Kapetanos a fost din nou salvatorul Stelei. 
El a luat pe umeri vina si a schimbat datele problemei. Sa bati in 10, chiar si o echipa de baieti care merg la sala, este o misiune mai putin probabila. Si, prin urmare, mai usoara. Pentru ca, dintr-o data, e mai greu sa dezamagesti si aste te elibereaza. 
O solutie ar fi ca inainte de fiecare meci sa se traga betigase la vestiar. Si daca, sa zicem, Petre Marin trage batul scurt, se stie - in primul minut trimite un adversar la Bologna, iar echipa revine la formula de 10 care ne-a consacrat.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP