Lassie, Laika, Niculae

vineri, august 28

Prin evolutia de aseara si nu numai, acest caine a intrat in istorie. 

Marius Niculae este singurul om/caine capabil sa-l placheze pe Ionel Ganea in cazul in care acesta incepe din senin sa sugrume oameni prin complexul sportiv Dinamo. Oricat de pretioasa ar fi aceasta calitate, atacantul are si altele.

Nu se mai fac romani cum se faceau odata. Miculae e un ARO cu facelift si motor de Hummer, iesit accidental de pe liniile de productie ale uzinei Dacia Pitesti.

Sica, cum sunt sigur a fost poreclit la un moment dat in viata, a luat tot ce e mai bun din taranul anonim care s-a rascolit la 1907. "I-o bag in poarta" ar trebui sa fie statusul lui de Facebook in urmatoarele saptamani. Consitutia fizica de munteam crescut cu oua si lapte este completata de o forta launtrica izvorita dintr-un onest simt al dreptatii.

Daca e sa fie vreun caine, atunci e clar ciobanesc carpatin. Cand esti corcit genetic sa te bati cu ursii, n-ai cum sa te sperii de niste canishi din Cehia. Si-a molipsit coechipierii cu tupeu, a dat sa rupa plasa de 3 ori si a facut un stelist sa scrie aceste randuri.

Exagerez, fireste, dar asta a facut si Dinamo aseara. A exagerat, chit ca parea prea de tot s-o intoarca de la 0-3.

Pe un cu totul alt post de televiziune, Steaua a fost la un pas sa se piarda cu firea si, implicit, cu calificarea. Se pare ca in fotbal cel mai important balon este cel de pe umeri. Fara caracter, tupeu si inteligenta, poti sa iti vinzi talentul pe Ebay. E inutil.

Pana nu au intrat Surdu si Nicolita cu incredere, Steaua nu s-a regasit. Cele doua motorase au inchegat angrenajul si au desfacut nodul din gatul lui Onicas.

In mod normal, am putea spune ca Steaua se apropie de derby motivata sa arate mai mult, in timp ce Dinamo se va prezenta beata de bucurie. Dar adevarul e ca ambele garnituri pot suferi schimbari majore.

La Dinamo cel putin, se pot intoarce cativa dintre cei care au intrat in tur. Sa speram ca de data asta fara steaguri in mana.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP