Becali e bine.

vineri, septembrie 18

Eu unul cred ca George ar trebui sa fie presedintele lumii. In felul acesta, restul rasei umane s-ar uni intr-un efort tarnsplanetar si ar cuceri spatiul. Rusii, americanii, iranienii si fasia gazenii si-ar sufleca unii altora manecile si ar descoperi de urgenta alte planete locuibile si tehnologii s-ajunga acolo. La NASA nu e motivatie, de-aia se tot pierd in teste, calcule si eprubete.

Dar pana sa preia presedentia planetei, George Becali se ingrijeste sa faca bine in plan local.

Sincer vorbind, frunzarind comentariile de pe siteurile de sport romanesti, observ un lucru minunat. Pana si cei mai neinzestrati suporteri incep sa asimileze niste principii morale demne de scoala de gandire de la Sorbona. Sigur, se face si multa anatomie, se schimba idei despre organe si cavitati, insa toate cu scop educativ.

Cand vezi ca un baiat care scrie "vre-o" lupta impotriva discriminarii, a xenofobiei, a nepotismului, a managementului abuziv, a modelelor gresite de business si a prostiei,  iti creste inima. Si pentru toate astea trebuie sa ii multumim lui GB.

Oricat de bun ar fi paragraful anterior ca incheiere, nu pot sa parasesc tastatura pana nu zic o vorba despre demiterea lui Bergodi. O miscare mai dezgustatoare decat o tocanita de unghii cu sos de muci si par pubian ca garnitura. Stoichita, pe care il prevad deja botezat "Stoita" de vreun jurnalist mediocru, este un antrenor cenusiu, un fel de Victor Piturca neimplinit si cu alunita.

Sansa lui e ca la urmatoarele partide nimeni nu va mai privi spre teren. Meciul se va petrece in tribune, unde probabil ca sorbonezii de mai devreme vor face, pe buna dreptate, haos. Si sa ma ierte Sfantul, sa ajung singur cu Maybachul intr-o parcare, nu garantez ca nu se lasa cu chei pe portiera si flegme pe parbriz.

RIP Speranta.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP